ne mogu se sjetiti postoji li neka srodna tema (ako postoji, gavrane, samo me prikrpaj), ali dogodila mi se prilično bizarna situacija s tim divnim sustavom za prijave na stručne skupove. dvije, ustvari.
prvo: prije par mjeseci mi stiže mail od ettaedu sustava kako su mi na "moj zahtjev" promijenili lozinku. (ja, naravno, zahtjev za promjenom lozinke nisam davala.) na to reagiram wtf?!, ulogiram se s novom lozinkom i vratim ju na staru. nakon toga normalno ulazim u sustav.
danas me jedna kolegica slučajnom opaskom podsjeti da sam se, prije nego što sam završila na čuvanju trudnoće, prijavila na stručni skup, i mislim si, bilo bi pristojno odjaviti se ako je još moguće (za par dana je), s obzirom na to da u ovom stanju i po ovim vrućinama sat i po vožnje u jednom smjeru, i cca 7 sati upitno korisnih predavanja, pa još sat i po do kuće... ne hvala.
long story short, sustav mi ne prihvaća prijavu. hmmmm... probam s drugom mogućom lozinkom... opet ne prihvaća. hoću tražiti novu lozinku, da bi mi sustav rekao da moje korisničko ime (na koje sam dva e-maila od sustava primila!) NE POSTOJI!
e, sada, kako reagirati? gospoda imaju neki glupi faq, od kojeg nikakve koristi, i nikakav email za neku službu za korisnike, helpdesk, troubleshooting, kako bi li se to već trebalo zvati.
mislim, mogu se ja ponovno registrirati u sustav, ali tko mi garantira da me opet neće "pojesti mrak"?
kome se žaliti, što napraviti? je li itko drugi imao problema s tim glupim sustavom?