A da damo svećenicima da predaju spolni odgoj?
Nego, Leeroy, pišeš li?
| Welcome | ||
|---|---|---|
| |
Dobrodošli na Forum za nastavnike i učitelje! | |
Gavran je napisao/la:A da damo svećenicima da predaju spolni odgoj?
Gavran je napisao/la:Inače, je li još nekome zabavno kako se na temi o spolnom odgoju odmah počelo pričati o vjerinauku?
Nego, Leeroy, pišeš li?
Gavran je napisao/la:Inače, je li još nekome zabavno kako se na temi o spolnom odgoju odmah počelo pričati o vjerinauku?
galadrijel je napisao/la:Cccc,učenici u 3. i 4. razredu oš gledaju redovito film o pobačaju na nastavi vjeronauka (uzgred, časna je tu šef)?!
Marija Lugaric je napisao/la:PS i tu isprike na neformalnom tonu (nekako mi forum OK za to; ako vam smeta javite pa ću se jako formalizirati)
bubamara je napisao/la: Ha čuj, nije zapisano u zvijezdama da bi me izdavači opet angažirali za taj posao.
Gavran je napisao/la:galadrijel je napisao/la:Cccc,učenici u 3. i 4. razredu oš gledaju redovito film o pobačaju na nastavi vjeronauka (uzgred, časna je tu šef)?!
Krasno. Moje pitanje je: zašto ne znamo o kojoj školi je riječ?
Svi se nešto bune, ali kada treba dati konkretnu informaciju, sve što se čuje je gromoglasna tišina.
Gavran je napisao/la:galadrijel je napisao/la:Cccc,učenici u 3. i 4. razredu oš gledaju redovito film o pobačaju na nastavi vjeronauka (uzgred, časna je tu šef)?!
Krasno. Moje pitanje je: zašto ne znamo o kojoj školi je riječ?
Svi se nešto bune, ali kada treba dati konkretnu informaciju, sve što se čuje je gromoglasna tišina.
Marija Lugaric je napisao/la:i sama sam stava da za neke sadržaje nije full nužan predmet - mislim da svi klik u glavama moramo napraviti i da za neke sadržaje je dosta imati npr 10 sati godišnje ili slično; par dana mi se kroz glavu vrti da ako budemo imali npr 2 sata tjedno (potpuna improvizacija) kroz koje ce se npr mjesec dana raditi jedno, mjesec dana drugo, da bi sve uspjeli obraditi, a da klincima ne pretrpamo raspored...
galadrijel je napisao/la:Gavrane, vjerujem da ti zivis u centru Londona ili mozda Zagreba.
Jedva mi je pop dosao blagoslovit kucu!
Return to Hrvatska - zemlja znanja
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.